Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Tres professors de matemàtiques

SKU
9788412009613
Precio especial 20,89 € Precio regular 22,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Claudi Alsina, Anton Aubanell i Carme Burgués són tres referents de l’ensenyament de les matemàtiques al nostre país. Al deixant de la seva vida professio ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Claudi Alsina, Anton Aubanell i Carme Burgués són tres referents de l’ensenyament de les matemàtiques al nostre país. Al deixant de la seva vida professional ens ofereixen en aquest llibre les seves reflexions ben sedimentades i contrastades sobre l’educació matemàtica, sobre la formació inicial i permanent del professorat i sobre la innovació docent, des de l’experiència viscuda. A més, ens ofereixen una visió detallada sobre l’ús dels materials manipulables com a recursos especialment adients i eficaços per a l’aprenentatge matemàtic i acaben amb un cant d’amor a les matemàtiques.
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: ASSOCIACIO DE MESTRES DE ROSA SENSAT
ISBN: 978-84-120096-1-3
Claudi Alsina, Anton Aubanell i Carme Burgués són tres referents de l’ensenyament de les matemàtiques al nostre país. Al deixant de la seva vida professional ens ofereixen en aquest llibre les seves reflexions ben sedimentades i contrastades sobre l’educació matemàtica, sobre la formació inicial i permanent del professorat i sobre la innovació docent, des de l’experiència viscuda. A més, ens ofereixen una visió detallada sobre l’ús dels materials manipulables com a recursos especialment adients i eficaços per a l’aprenentatge matemàtic i acaben amb un cant d’amor a les matemàtiques.
Más Información
Nombre del producto Tres professors de matemàtiques
Autor Alsina Català, Caludi
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta