Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa
L'islam avui

L'islam avui

SKU
9788415518440
Precio especial 17,10 € Precio regular 18,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquest llibre pretén ser una eina que permeti orientar-se amb rigor i profunditat en alguns els aspectes més controvertits relacionats amb l’islam i amb la s ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquest llibre pretén ser una eina que permeti orientar-se amb rigor i profunditat en alguns els aspectes més controvertits relacionats amb l’islam i amb la seva inserció en el món contemporani. L’obra estableix amb claredat la terminologia apropiada per parlar de l’islam, de manera que conceptes com gihad o xaria es presenten amb una precisió que contrasta amb ’ús que se’n fa habitualment als mitjans de comunicació. Altres temes de l’obra són la fallàcia de la condemna a mort per adulteri; les hurís en el paradís islàmic; veritats i mentides sobre la dona a l’islam; l’islam com a arma contra la violència de gènere; la sexualitat, el dret a escollir el marit, el dot i la maternitat; reflexions al voltant d’Europa i el Mediterrani islàmic, i el concepte de civilització islamo-cristiana.
Autor: Bramon Planas, Dolors
Año publicación: 2016
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: FRAGMENTA EDITORIAL
ISBN: 978-84-15518-44-0
Aquest llibre pretén ser una eina que permeti orientaríse amb rigor i profunditat en alguns els aspectes més controvertits relacionats amb l'islam i amb la seva inserció en el món contemporani. L'obra estableix amb claredat la terminologia apropiada per parlar de l'islam, de manera que conceptes com gihad o xaria es presenten amb una precisió que contrasta amb 'ús que se'n fa habitualment als mitjans de comunicació. Altres temes de l'obra són la fal.lácia de la condemna a mort per adulteri;les hurís en el paradís islámic;veritats i mentides sobre la dona a l'islam;l'islam com a arma contra la violéncia de génere;la sexualitat, el dret a escollir el marit, el dot i la maternitat;reflexions al voltant d'Europa i el Mediterrani islámic, i el concepte de civilització islamoícristiana.
Más Información
Nombre del producto L'islam avui
Autor Bramon Planas, Dolors
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta