Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Els nudibranquis del mar català

SKU
9788415885924
Precio especial 19,00 € Precio regular 20,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Nova guia de camp de la col·lecció de natura “Maluquer”, dedicada als nudibranquis (bavoses o llimacs de mar) del nostre país, d’espectaculars formes i ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Nova guia de camp de la col·lecció de natura “Maluquer”, dedicada als nudibranquis (bavoses o llimacs de mar) del nostre país, d’espectaculars formes i coloracions. És la primera dedicada a aquests mol·lusc a l’àmbit de les costes catalanes on s’expliquen, a més dels detalls morfològics, altres característiques (hàbitat, alimentació, reproducció, distribució al territori, etc). La guia recull al voltant de 150 espècies organitzades en fitxes que, fins el moment, són les que es coneixen a Catalunya i compta amb altres textos d’informació general, un glossari de paraules tècniques, un índex alfabètic d’espècies, etc. Cada fitxa conté una impressionant fotografia que permetrà l’observació i la identificació. El text divulgatiu i les imatges il·lustratives permeten que la guia sigui utilitzada per a tots el públics, tan aficionats al busseig com professionals de la biologia submarina.
Autor: Ballesteros Vázquez, Manuel
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: BRAUN EDITORIAL
ISBN: 978-84-15885-92-4
Nova guia de camp de la col·lecció de natura “Maluquer”, dedicada als nudibranquis (bavoses o llimacs de mar) del nostre país, d’espectaculars formes i coloracions. És la primera dedicada a aquests mol·lusc a l’àmbit de les costes catalanes on s’expliquen, a més dels detalls morfològics, altres característiques (hàbitat, alimentació, reproducció, distribució al territori, etc). La guia recull al voltant de 150 espècies organitzades en fitxes que, fins el moment, són les que es coneixen a Catalunya i compta amb altres textos d’informació general, un glossari de paraules tècniques, un índex alfabètic d’espècies, etc. Cada fitxa conté una impressionant fotografia que permetrà l’observació i la identificació. El text divulgatiu i les imatges il·lustratives permeten que la guia sigui utilitzada per a tots el públics, tan aficionats al busseig com professionals de la biologia submarina.
Más Información
Nombre del producto Els nudibranquis del mar català
Autor Ballesteros Vázquez, Manuel
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta