Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

MAGIA DE L´ORDRE LA

SKU
9788416154579
MAGIA DE L´ORDRE LA
Precio especial 14,15 € Precio regular 14,90 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados

Mejor precio garantizado

Autor: KONDO MARIE

Editorial: ARA LLIBRES

Año Public.: 2015

Encuadernación: RUSTICA

Novedades literarias Prosa poética Literatura juvenil

Detalles

Descripción:

Colección:

Núm.Col./Núm.Vol.: /

Núm.Edición: 1


Transforma casa teva en un espai permanentment net i endreçat i et sorprendra com pot arribar a canviar la teva vida!Ets una per sona desendreçada o que no llença gairebe res? Ja no saps com afrontar el caos de casa teva? Cada cop que poses ordre tot t orna a estar igual al cap d unes poques setmanes o d uns poc s die s? Aquest es el t eu llibre! La guia definitiva per aprendre a posar ordre duna vegada per totes.Perque nomes cal endreçar un cop a la vida pero cal fer-ho be.El metode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig mon. Aqui trobaras les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina des dels prestatges fins als calaixos armaris escriptoris... Un metode molt senzill amb el qual aprendras a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera optima. No tan sols transformara el teu espai sino que tambe et canviara a tu.

Autor: KONDO MARIE
Año publicación: 2015
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: ARA LLIBRES
ISBN: 978-84-16154-57-9
Transforma casa teva en un espai permanentment net i endreçat i et sorprendrà com pot arribar a canviar la teva vida!

Ets una per sona desendreçada o que no llença gairebé res? Ja no saps com afrontar el caos de casa teva? Cada cop que poses ordre, tot t orna a estar igual al cap d' unes poques setmanes o d' uns poc s die s? Aquest és el t eu llibre! La guia definitiva per aprendre a posar ordre d'una vegada per totes.

Perquè només cal endreçar un cop a la vida, per. cal fer-ho bé.

El mètode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig món. Aquí trobaràs les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris... Un mètode molt senzill amb el qual aprendràs a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera .ptima. No tan sols transformarà el teu espai, sinó que també et canviarà a tu.
Más Información
Nombre del producto MAGIA DE L´ORDRE LA
Autor KONDO MARIE
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta