Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

EXCUSES BARATES

SKU
9788466422260
EXCUSES BARATES
Precio especial 9,45 € Precio regular 9,95 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados

Autor: OLDA LEOPOLDA

Editorial: COLUMNA EDICIONES

Año Public.: 2017

Encuadernación: RUSTICA

Novedades literarias Prosa poética Literatura juvenil

Detalles

Descripción:

Colección: NO FICCIO COLUMNA

Núm.Col./Núm.Vol.: /

Núm.Edición: 1


QUANTA GENT HI DEU HAVER A PART DE TU QUE ESTIGUI COM UNA CABRA? QUE POTS FER SI TENS UN MAL DIA? QUIN PROFIT PODRIES TREURE DEL TEU INSOMNI? COM PODRIES EVITAR TANCAR-TE AL LAVABO DE L´ESCOLA EN LLOC D´ANAR AL PATI PER NO COINCIDIR AMB ELS TEUS COMPANYS? CALEN ETIQUETES PER DEFINIR LA IDENTITAT SEXUAL DE CADASCU? AQUESTES PREGUNTES I TOTS ELS TEUS DUBTES SOBRE MOLTS ASPECTES DE LA VIDA (MANIES I DESEQUILIBRIS RELACIONS SEXUALITAT ANSIETATS DIVERSES AUTOESTIMA SITUACIONS COMPROMESES LES MODES EL BULLYING LES XARXES SOCIALS...) ELS TROBARAS RESOLTS EN AQUEST LLIBRE DE LA YOUTUBER CATALANA MES FAMOSA: LEOPOLDA OLDA.

LEOPOLDA OLDA L’AMIGA QUE TE OPINIO SOBRE TOTS ELS TEMES QUE ET PREOCUPEN. LA YOUTUBER QUE T’ANIMARA A PERSEGUIR ELS TEUS SOMNIS SER TU MATEIX I CONFIAR QUE LA VIDA POT SER MERAVELLOSA. I MENTRE NO HO ES ELLA HI SERA PER FER-TE COMPANYIA!

DIVERTIDA ESBOJARRADA I UNA MICA BANDARRA LA LEOPOLDA ES L’AMIGA TOCADA DE L’ALA QUE TOTS HAURIEM DESITJAT TENIR!AMB LA COL.LABORACIO DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA DEPARTAMENT DE CULTURA.

 

Autor: OLDA LEOPOLDA
Año publicación: 2017
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: COLUMNA EDICIONES
ISBN: 978-84-664-2226-0
Quanta gent hi deu haver a part de tu que estigui com una cabra Qué pots fer si tens un mal dia Quin profit podries treure del teu insomni Com podries evitar tancaríte al lavabo de l'escola en lloc d'anar al pati per no coincidir amb els teus companys Calen etiquetes per definir la identitat sexual de cadascú Aquestes preguntes i tots els teus dubtes sobre molts aspectes de la vida (manies i desequilibris, relacions, sexualitat, ansietats diverses, autoestima, situacions compromeses, les modes, el bullying, les xarxes socials...) els trobarás resolts en aquest llibre de la youtuber catalana més famosa: Leopolda Olda. Leopolda Olda, l'amiga que té opinió sobre tots els temes que et preocupen. La youtuber que t'animará a perseguir els teus somnis, ser tu mateix i confiar que la vida pot ser meravellosa. I mentre no ho és, ella hi será per feríte companyia! Divertida, esbojarrada i una mica bandarra, la Leopolda és l'amiga tocada de l'ala que tots hauríem desitjat tenir! Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
Más Información
Nombre del producto EXCUSES BARATES
Autor OLDA LEOPOLDA
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta