Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Maneres de viure: premi edebé de literatura juvenil 2020

SKU
9788468348841
Precio especial 9,98 € Precio regular 10,50 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Maneres de viure s'inicia com una melodia suau que es va convertint en un thriller trepidant i actual que et deixa sense respiració a mesura que avança. Tamb...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Maneres de viure s'inicia com una melodia suau que es va convertint en un thriller trepidant i actual que et deixa sense respiració a mesura que avança. També és una novel·la dins d'una altra novel·la, en què ficció i realitat es confonen. Tot comença quan un escriptor es retroba amb el guitarrista i cantant d'un grup de rock que admirava de jove i decideix entrevistar-lo per explicar la seva història. Així entrem en una obra que parla de la superació, de la capacitat de redimir-se i reinventar-se, i del valor dels lligams familiars. Una lluita de moltes emocions, que abasten totes les edats i condicions. I un amor incondicional per la música, que funciona com a motor de tots els personatges, fins i tot en situacions límit o perilloses.
Autor:
Año publicación: 2020
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: EDEBE
ISBN: 978-84-683-4884-1
Maneres de viure s'inicia com una melodia suau que es va convertint en un thriller trepidant i actual que et deixa sense respiració a mesura que avança. També és una novel·la dins d'una altra novel·la, en què ficció i realitat es confonen. Tot comença quan un escriptor es retroba amb el guitarrista i cantant d'un grup de rock que admirava de jove i decideix entrevistar-lo per explicar la seva hist.ria. Així entrem en una obra que parla de la superació, de la capacitat de redimir-se i reinventar-se, i del valor dels lligams familiars. Una lluita de moltes emocions, que abasten totes les edats i condicions. I un amor incondicional per la música, que funciona com a motor de tots els personatges, fins i tot en situacions límit o perilloses.
Más Información
Nombre del producto Maneres de viure: premi edebé de literatura juvenil 2020
Autor Leante Chacón, Luis
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta