Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

El temps i el clima de menorca

SKU
9788483843994
Precio especial 7,60 € Precio regular 8,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquest llibre recull el contingut d’onze articles sobre el temps i el clima a Menorca, publicats per l’autor al suplement «Xoc» del diari «Menorca» entr ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquest llibre recull el contingut d’onze articles sobre el temps i el clima a Menorca, publicats per l’autor al suplement «Xoc» del diari «Menorca» entre gener i juny de 2018. Són pinzellades divulgatives i pedagògiques, entenedores, però fetes sense renunciar al rigor científic. Quan fa falta, es revisen conceptes generals, no exclusius de Menorca. No és un llibre molt ordenat, ni típicament acadèmic, sinó que els temes venen un poc un darrere l’altre, al seu aire, autònoms i prou independents. Es parla sobre qüestions importants o interessants. Es toquen temes com la història de la meteorologia a Menorca, diversos aspectes sobre el vent i, molt en particular, sobre la tramuntana, el seu origen o els seus efectes; es parla també sobre el fred i la neu, sobre les ones de la mar, sobre la irregularitat de les pluges i les sequeres, sobre com afecta l’illa el seu propi clima, sobre les tempestes i els fenòmens violents, sobre el canvi climàtic (vist des de Menorca) i sobre les rissagues.
Autor: Jansà Clar, Agustí
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: EDICIONS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
ISBN: 978-84-8384-399-4
Aquest llibre recull el contingut d’onze articles sobre el temps i el clima a Menorca, publicats per l’autor al suplement «Xoc» del diari «Menorca» entre gener i juny de 2018. Són pinzellades divulgatives i pedagògiques, entenedores, però fetes sense renunciar al rigor científic. Quan fa falta, es revisen conceptes generals, no exclusius de Menorca. No és un llibre molt ordenat, ni típicament acadèmic, sinó que els temes venen un poc un darrere l’altre, al seu aire, autònoms i prou independents. Es parla sobre qüestions importants o interessants. Es toquen temes com la història de la meteorologia a Menorca, diversos aspectes sobre el vent i, molt en particular, sobre la tramuntana, el seu origen o els seus efectes; es parla també sobre el fred i la neu, sobre les ones de la mar, sobre la irregularitat de les pluges i les sequeres, sobre com afecta l’illa el seu propi clima, sobre les tempestes i els fenòmens violents, sobre el canvi climàtic (vist des de Menorca) i sobre les rissagues.
Más Información
Nombre del producto El temps i el clima de menorca
Autor Jansà Clar, Agustí
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta