Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa
La nova normativa de l'institut d'estudis catalans. guia pràctica

La nova normativa de l'institut d'estudis catalans. guia pràctica

SKU
9788484246121
Precio especial 15,19 € Precio regular 16,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquesta obra té l'objectiu de donar informació pràctica sobre la nova normativa gramatical i ortogràfica de l'Institut d’Estudis Catalans. Després d'una a ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquesta obra té l'objectiu de donar informació pràctica sobre la nova normativa gramatical i ortogràfica de l'Institut d’Estudis Catalans. Després d'una anàlisi detallada de la nova Gramàtica de la llengua catalana (2016) i de la nova Ortografia catalana (2017), es presenten, de manera clara i breu, els punts en relació amb els quals hi ha novetats. També es relacionen els punts conflictius que, després d'haver estat sotmesos a consideració, l'IEC ha optat per no modificar. Finalment, l'obra presenta un apartat, que té igualment un enfocament pràctic, dedicat a aspectes gramaticals diversos que reben atenció normativa de l'IEC i que convé conèixer per poder utilitzar adequadament el català estàndard.
Autor: Ginebra i Serrabou, Jordi
Año publicación: 2017
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: PUBLICACIONS URV
ISBN: 978-84-8424-612-1
Aquesta obra té l'objectiu de donar informació pràctica sobre la nova normativa gramatical i ortogràfica de l'Institut d’Estudis Catalans. Després d'una anàlisi detallada de la nova Gramàtica de la llengua catalana (2016) i de la nova Ortografia catalana (2017), es presenten, de manera clara i breu, els punts en relació amb els quals hi ha novetats. També es relacionen els punts conflictius que, després d'haver estat sotmesos a consideració, l'IEC ha optat per no modificar. Finalment, l'obra presenta un apartat, que té igualment un enfocament pràctic, dedicat a aspectes gramaticals diversos que reben atenció normativa de l'IEC i que convé conèixer per poder utilitzar adequadament el català estàndard.
Más Información
Nombre del producto La nova normativa de l'institut d'estudis catalans. guia pràctica
Autor Ginebra i Serrabou, Jordi
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta