Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Retrats de vi. catàleg de l'exposició

SKU
9788484246565
Precio especial 19,00 € Precio regular 20,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Un vi és efímer. La paraula i la imatge, en canvi, poden presumir de ser perennes. Però és cert també que copsen un temps únic i irrepetible, perquè la v ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Un vi és efímer. La paraula i la imatge, en canvi, poden presumir de ser perennes. Però és cert també que copsen un temps únic i irrepetible, perquè la vida flueix i tot es transmuta encara que sigui lentament. Al cicle de llibres Retrats de Vi ho hem volgut fer evident, i per això ara donem un nou valor a les fotografies que els alimenten, en fons i forma, en dimensió i en presència. Per viatjar en l'espai i en el temps i fixar la mirada en allò substancial, que és la terra, la terra que pesa, que marca, que imprimeix caràcter i que cada any té la virtut, amb la mà de l'enòleg, d'oferir-nos el millor fruït: la seva sang, el seu vi.
Autor: Eliakim, Maoz
Año publicación: 2018
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: PUBLICACIONS URV
ISBN: 978-84-8424-656-5
Un vi és efímer. La paraula i la imatge, en canvi, poden presumir de ser perennes. Però és cert també que copsen un temps únic i irrepetible, perquè la vida flueix i tot es transmuta encara que sigui lentament. Al cicle de llibres Retrats de Vi ho hem volgut fer evident, i per això ara donem un nou valor a les fotografies que els alimenten, en fons i forma, en dimensió i en presència. Per viatjar en l'espai i en el temps i fixar la mirada en allò substancial, que és la terra, la terra que pesa, que marca, que imprimeix caràcter i que cada any té la virtut, amb la mà de l'enòleg, d'oferir-nos el millor fruït: la seva sang, el seu vi.
Más Información
Nombre del producto Retrats de vi. catàleg de l'exposició
Autor Eliakim, Maoz
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta