Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Xx mostra art públic / universitat pública 2017

SKU
9788491331360
Precio especial 11,40 € Precio regular 12,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
XX Mostra art públic/universitat pública és el catàleg que recull les obres seleccionades en la convocatòria del mateix nom que organitza la Universitat de ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: XX Mostra art públic/universitat pública és el catàleg que recull les obres seleccionades en la convocatòria del mateix nom que organitza la Universitat de València per a dinamitzar els espais universitaris i transformar l'entorn en un lloc d'intervenció artística obert a la societat. Aquesta publicació inclou l'obra dels cinc artistes seleccionats, les intervencions dels quals palesen la vinculació entre art i ciència. Les imatges s'acompanyen de textos breus que ajuden a entendre les intencions de les propostes artístiques escollides. El catàleg es completa amb un repàs comentat i reflexionat sobre l'abast de cada obra.
Autor:
Año publicación: 2018
Audiencia: SIN CALIFICAR
Formato:
Editorial: PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
ISBN: 978-84-9133-136-0
XX Mostra art públic/universitat pública és el catàleg que recull les obres seleccionades en la convocatòria del mateix nom que organitza la Universitat de València per a dinamitzar els espais universitaris i transformar l'entorn en un lloc d'intervenció artística obert a la societat. Aquesta publicació inclou l'obra dels cinc artistes seleccionats, les intervencions dels quals palesen la vinculació entre art i ciència. Les imatges s'acompanyen de textos breus que ajuden a entendre les intencions de les propostes artístiques escollides. El catàleg es completa amb un repàs comentat i reflexionat sobre l'abast de cada obra.
Más Información
Nombre del producto Xx mostra art públic / universitat pública 2017
Autor VARIOS AUTORES
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta