Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa
Festes, danses i processons als arxius de la casa insa

Festes, danses i processons als arxius de la casa insa

SKU
9788491332022
Precio especial 15,19 € Precio regular 16,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Com s'organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en di ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Com s'organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en dia formen part dels principals seguicis processionals i festius d'aquesta comarca? Existeix algun paral·lelisme o filiació directa entre cadascuna de les danses que els componen? Quines han estat les principals desaparicions i pervivències que s'hi han donat al llarg de la història? L'anàlisi detallada de les festes patronals a les diverses poblacions riberenques registrades als arxius de la roberia Insa de València, negoci familiar que durant els segles XIX i XX ha vestit les festes de nombroses localitats valencianes, és el nucli principal d'aquesta investigació que ens vol portar cap a la reflexió sobre la importància i repercussions d'aquesta riquesa patrimonial immaterial, la qual, a dia de hui, necessita d'un coneixement precís i exhaustiu com a pas previ per a la seua revaloració i difusió com a senya d'identitat de la cultura popular valenciana.
Autor: Trescolí Bordes, Oreto
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
ISBN: 978-84-9133-202-2
Com s'organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en dia formen part dels principals seguicis processionals i festius d'aquesta comarca? Existeix algun paral·lelisme o filiació directa entre cadascuna de les danses que els componen? Quines han estat les principals desaparicions i pervivències que s'hi han donat al llarg de la història? L'anàlisi detallada de les festes patronals a les diverses poblacions riberenques registrades als arxius de la roberia Insa de València, negoci familiar que durant els segles XIX i XX ha vestit les festes de nombroses localitats valencianes, és el nucli principal d'aquesta investigació que ens vol portar cap a la reflexió sobre la importància i repercussions d'aquesta riquesa patrimonial immaterial, la qual, a dia de hui, necessita d'un coneixement precís i exhaustiu com a pas previ per a la seua revaloració i difusió com a senya d'identitat de la cultura popular valenciana.
Más Información
Nombre del producto Festes, danses i processons als arxius de la casa insa
Autor Trescolí Bordes, Oreto
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta