Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Els elements

SKU
9788491344179
Precio especial 33,25 € Precio regular 35,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
«La taula periòdica -diu l'autor Theodore Gray- és el catàleg universal de tot el que podem trobar al nostre voltant». Aquest magnífic volum ens dóna la ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: «La taula periòdica -diu l'autor Theodore Gray- és el catàleg universal de tot el que podem trobar al nostre voltant». Aquest magnífic volum ens dóna la oportunitat de veure d'una manera directa i personal l'estat pur dels elements i el ventall de compostos que formen quan es combinen entre ells. Fruit de set anys de recerca, les imatges d'aquest llibre constitueixen el retrat més complet i visualment més atractiu de cadascun dels elements de l'Univers. Organitzat de la mateixa manera que la taula periòdica, el llibre mostra cada element mitjançant una fotografia espectacular de grans dimensions de l'element pur i, a més, inclou fotografies de les diferents formes en què és present al món. Cada pàgina conté un text que explica la història de l'element i les dades científiques fonamentals que el defineixen.
Autor: Gray, Theodore
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
ISBN: 978-84-9134-417-9
«La taula periòdica -diu l'autor Theodore Gray- és el catàleg universal de tot el que podem trobar al nostre voltant». Aquest magnífic volum ens dóna la oportunitat de veure d'una manera directa i personal l'estat pur dels elements i el ventall de compostos que formen quan es combinen entre ells. Fruit de set anys de recerca, les imatges d'aquest llibre constitueixen el retrat més complet i visualment més atractiu de cadascun dels elements de l'Univers. Organitzat de la mateixa manera que la taula periòdica, el llibre mostra cada element mitjançant una fotografia espectacular de grans dimensions de l'element pur i, a més, inclou fotografies de les diferents formes en què és present al món. Cada pàgina conté un text que explica la història de l'element i les dades científiques fonamentals que el defineixen.
Más Información
Nombre del producto Els elements
Autor Gray, Theodore
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta