Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Canviar el consum per canviar la vida

SKU
9788491362227
Precio especial 14,73 € Precio regular 15,50 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
AQUEST LLIBRE HA REBUT EL PREMI: «JOAN PROFITÓS D'ASSAIG PEDAGÒGIC» Per què cal canviar el consum per canviar la vida? Perquè comprar no és només un ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: AQUEST LLIBRE HA REBUT EL PREMI: «JOAN PROFITÓS D'ASSAIG PEDAGÒGIC» Per què cal canviar el consum per canviar la vida? Perquè comprar no és només un acte econòmic: és un acte moral. La manera com consumim ens configura com a persones, i el consumisme de tota una societat està íntimament vinculat a la crisi social i ambiental que s'està patint a escala planetària i que ens urgeix a canviar el nostre estil de vida. En aquest llibre descobrireu fins a quin punt és urgent aquest canvi i també com abordar-lo. No és la proposta d'una vida trista, plena de prohibicions o restriccions. És una proposta per viure millor, amb més alegria, amb més harmonia, fins i tot amb més salut. Un llibre per a tot tipus d’educadors i persones interessades en l’educació -perquè l'escola és testimoni davant la comunitat i motor de canvi i millora social-, però també per a totes les persones que volen donar resposta al problema del consum, vivint de manera diferent: menys quantitat, però més qualitat; menys velocitat, però més intensitat i més profunditat. Canviar el consum per canviar la vida, perquè si un nou estil de vida s'expandeix pot arribar a canviar-ho tot.
Autor: Armengol Siscares, Carles
Año publicación: 2019
Audiencia: SIN CALIFICAR
Formato:
Editorial: CLARET SA EDITORIAL
ISBN: 978-84-9136-222-7
AQUEST LLIBRE HA REBUT EL PREMI: «JOAN PROFITÓS D'ASSAIG PEDAGÒGIC»

Per què cal canviar el consum per canviar la vida? Perquè comprar no és només un acte econòmic: és un acte moral. La manera com consumim ens configura com a persones, i el consumisme de tota una societat està íntimament vinculat a la crisi social i ambiental que s'està patint a escala planetària i que ens urgeix a canviar el nostre estil de vida.

En aquest llibre descobrireu fins a quin punt és urgent aquest canvi i també com abordar-lo. No és la proposta d'una vida trista, plena de prohibicions o restriccions. És una proposta per viure millor, amb més alegria, amb més harmonia, fins i tot amb més salut.

Un llibre per a tot tipus d'educadors i persones interessades en l'educació -perquè l'escola és testimoni davant la comunitat i motor de canvi i millora social-, però també per a totes les persones que volen donar resposta al problema del consum, vivint de manera diferent: menys quantitat, però més qualitat;menys velocitat, però més intensitat i més profunditat.

Canviar el consum per canviar la vida, perquè si un nou estil de vida s'expandeix pot arribar a canviar-ho tot.
Más Información
Nombre del producto Canviar el consum per canviar la vida
Autor Armengol Siscares, Carles
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta