Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

150 anys de taules periòdiques a la universitat de barcelona

SKU
9788491681991
Precio especial 26,59 € Precio regular 28,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Des que Dmitri Mendeléiev va organitzar els elements químics en un sistema periòdic, les taules han canviat molt, tant pel que fa al contingut com a l’estr ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Des que Dmitri Mendeléiev va organitzar els elements químics en un sistema periòdic, les taules han canviat molt, tant pel que fa al contingut com a l’estructura i la iconografia. Aquest llibre mostra l’evolució de la taula periòdica a Catalunya des de les primeres representacions del segle XIX fins a l'actualitat. En aquest passeig, centrat en la col·lecció de la Universitat de Barcelona, el lector trobarà taules periòdiques de molt diverses menes en què el rigor de les ciències experimentals es combina amb la sensibilitat artística: taules pintades a l’oli, magnètiques, murals —com la que va pintar en una aula el professor Antonio García Banús el 1934—, de butxaca, de ceràmica, concebudes com a jocs de construcció, etc. En total són 114 taules periòdiques, gairebé tantes com els 118 elements químics avui identificats. Amb aquesta obra, la Universitat de Barcelona vol contribuir als actes de celebració de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, que l’ONU i la Unesco van proclamar per commemorar-ne el 150è aniversari.
Autor: VARIOS AUTORES
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: EDICIONS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
ISBN: 978-84-9168-199-1
Des que Dmitri Mendeléiev va organitzar els elements químics en un sistema periòdic, les taules han canviat molt, tant pel que fa al contingut com a l’estructura i la iconografia. Aquest llibre mostra l’evolució de la taula periòdica a Catalunya des de les primeres representacions del segle XIX fins a l'actualitat. En aquest passeig, centrat en la col·lecció de la Universitat de Barcelona, el lector trobarà taules periòdiques de molt diverses menes en què el rigor de les ciències experimentals es combina amb la sensibilitat artística: taules pintades a l’oli, magnètiques, murals —com la que va pintar en una aula el professor Antonio García Banús el 1934—, de butxaca, de ceràmica, concebudes com a jocs de construcció, etc. En total són 114 taules periòdiques, gairebé tantes com els 118 elements químics avui identificats. Amb aquesta obra, la Universitat de Barcelona vol contribuir als actes de celebració de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, que l’ONU i la Unesco van proclamar per commemorar-ne el 150è aniversari.
Más Información
Nombre del producto 150 anys de taules periòdiques a la universitat de barcelona
Autor VARIOS AUTORES
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta