Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Zen en l'art d'escriure

SKU
9788494906688
Precio especial 15,19 € Precio regular 16,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Zen en l'art d'escriure l'haurien de llegir, sobretot, els que es dediquen a escriure, o almenys a intentar-ho, els que no dubten a passar-se hores refent un pa ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Zen en l'art d'escriure l'haurien de llegir, sobretot, els que es dediquen a escriure, o almenys a intentar-ho, els que no dubten a passar-se hores refent un paràgraf i després l’esborren enrabiats, i els que s’esforcen a crear una veu pròpia que encara no ha fet aparició mai. Però no és un llibre de receptes (al capdavall, en la creació no n’hi ha!), sinó un recull d’articles, molt clars i molt directes, que tenen per objectiu ser font d'inspiració per a escriptors.
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: VIENA EDITORIALS SL
ISBN: 978-84-949066-8-8
Zen en l'art d'escriure l'haurien de llegir, sobretot, els que es dediquen a escriure, o almenys a intentar-ho, els que no dubten a passar-se hores refent un parágraf i després l'esborren enrabiats, i els que s'esforcen a crear una veu própia que encara no ha fet aparició mai. Peró no és un llibre de receptes (al capdavall, en la creació no n'hi ha!), sinó un recull d'articles, molt clars i molt directes, que tenen per objectiu ser font d'inspiració per a escriptors.
Más Información
Nombre del producto Zen en l'art d'escriure
Autor Bradbury, Ray
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta