Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Dharma zen

SKU
9788494959295
Precio especial 17,10 € Precio regular 18,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
El mestre japonès Taisen Deshimaru deia: «El Zen no és cap filosofia, no és res que es pugui atrapar amb el pensament. El Zen és una pràctica, i aquesta p ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: El mestre japonès Taisen Deshimaru deia: «El Zen no és cap filosofia, no és res que es pugui atrapar amb el pensament. El Zen és una pràctica, i aquesta pràctica és zazen, la meditació asseguda; simplement seure, sense buscar ni esperar res». Si el lector vol entendre el veritable significat dels textos que es presenten en aquest llibre, ha de tenir això molt present. Si els llegeix sense haver-se assegut mai a meditar, segur que també en gaudirà, però, si els llegeix després d’una estona de zazen, en descobrirà un significat que altrament li hauria passat desapercebut.
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: VIENA EDITORIALS SL
ISBN: 978-84-949592-9-5
El mestre japonés Taisen Deshimaru deia: «El Zen no és cap filosofia, no és res que es pugui atrapar amb el pensament. El Zen és una práctica, i aquesta práctica és zazen, la meditació asseguda;simplement seure, sense buscar ni esperar res». Si el lector vol entendre el veritable significat dels textos que es presenten en aquest llibre, ha de tenir aixó molt present. Si els llegeix sense haver-se assegut mai a meditar, segur que també en gaudirá, peró, si els llegeix després d'una estona de zazen, en descobrirá un significat que altrament li hauria passat desapercebut.
Más Información
Nombre del producto Dharma zen
Autor Salas, Lluís Nansen
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta