Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Optimitzar en enginyeria d'organització

SKU
9788498807547
Precio especial 29,45 € Precio regular 31,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquest llibre conté problemes d'optimització o de factibilitat en l'àmbit de l'enginyeria d'organització. Per a cada problema es dona l'enunciat inicial, s' ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquest llibre conté problemes d'optimització o de factibilitat en l'àmbit de l'enginyeria d'organització. Per a cada problema es dona l'enunciat inicial, s'explica com es resol i, amb comptades excepcions, s'indica la solució o solucions. En molts casos es presenten qüestions addicionals i es dona resposta. En els enunciats, es parteix de la descripció d'una situació i de vegades d'un o diversos objectius i després es van plantejant i resolent qüestions al fil de reflexions que suscita el mateix procés de resolució. Els enunciats i els comentaris corresponents estan organitzats en capítols d'acord amb el tipus de qüestió plantejada i no amb el de la tècnica que s'ha d'aplicar per respondre-la. Cada capítol inclou una breu introducció en què es defineix la temàtica a què es refereix. A la introducció o en el curs d'alguns capítols es presenten, a vegades críticament, conceptes i eines. Cada capítol correspon a un tipus genèric de problema (per exemple: optar, seleccionar o vincular).
Autor: Coromines Subias, Albert
Año publicación: 2019
Audiencia: TEXTOS
Formato:
Editorial: UNIVERSITAT POLITECNICA DE CATALUNYA
ISBN: 978-84-9880-754-7
Aquest llibre conté problemes d'optimització o de factibilitat en l'àmbit de l'enginyeria d'organització. Per a cada problema es dona l'enunciat inicial, s'explica com es resol i, amb comptades excepcions, s'indica la solució o solucions. En molts casos es presenten qüestions addicionals i es dona resposta. En els enunciats, es parteix de la descripció d'una situació i de vegades d'un o diversos objectius i després es van plantejant i resolent qüestions al fil de reflexions que suscita el mateix procés de resolució. Els enunciats i els comentaris corresponents estan organitzats en capítols d'acord amb el tipus de qüestió plantejada i no amb el de la tècnica que s'ha d'aplicar per respondre-la. Cada capítol inclou una breu introducció en què es defineix la temàtica a què es refereix. A la introducció o en el curs d'alguns capítols es presenten, a vegades críticament, conceptes i eines. Cada capítol correspon a un tipus genèric de problema (per exemple: optar, seleccionar o vincular).
Más Información
Nombre del producto Optimitzar en enginyeria d'organització
Autor Coromines Subias, Albert
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta