Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Mecànica fonamental

SKU
9788498807714
Precio especial 28,51 € Precio regular 30,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquest llibre està adreçat a un primer curs de mecànica per a l’enginyeria. S’estudia la mecànica newtoniana. Una mecànica clàssica no relativista i, ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquest llibre està adreçat a un primer curs de mecànica per a l’enginyeria. S’estudia la mecànica newtoniana. Una mecànica clàssica no relativista i, per tant, aplicada a objectes no extremadament petits ni excessivament ràpids. Això abraça una bona part del món que ens envolta. Expressat d’una altra forma, és la mecànica del món quotidià. El llibre inclou els conceptes bàsics de la mecànica sense defugir cap de les demostracions teòriques. També hi trobareu qüestions i problemes, alguns resolts. Per facilitar-ne la comprensió, el text va acompanyat d’una gran quantitat de gràfiques, figures i esquemes. S’estudien principalment els fonaments de la mecànica, però també hi trobareu una introducció als fenòmens ondulatoris i una petita incursió a la mecànica analítica.
Autor: Jaén Herbera, Xavier
Año publicación: 2019
Audiencia: TEXTOS
Formato:
Editorial: UNIVERSITAT POLITECNICA DE CATALUNYA
ISBN: 978-84-9880-771-4
Aquest llibre està adreçat a un primer curs de mecànica per a l’enginyeria. S’estudia la mecànica newtoniana. Una mecànica clàssica no relativista i, per tant, aplicada a objectes no extremadament petits ni excessivament ràpids. Això abraça una bona part del món que ens envolta. Expressat d’una altra forma, és la mecànica del món quotidià. El llibre inclou els conceptes bàsics de la mecànica sense defugir cap de les demostracions teòriques. També hi trobareu qüestions i problemes, alguns resolts. Per facilitar-ne la comprensió, el text va acompanyat d’una gran quantitat de gràfiques, figures i esquemes. S’estudien principalment els fonaments de la mecànica, però també hi trobareu una introducció als fenòmens ondulatoris i una petita incursió a la mecànica analítica.
Más Información
Nombre del producto Mecànica fonamental
Autor Jaén Herbera, Xavier
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta