Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Alimentació i nutrició a catalunya

SKU
9788499654591
Precio especial 32,30 € Precio regular 34,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
La producció i el consum d’aliments, i la relació que tenen amb la salut, són importants des del punt de vista econòmic i social. Conscients que al nostre ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: La producció i el consum d’aliments, i la relació que tenen amb la salut, són importants des del punt de vista econòmic i social. Conscients que al nostre país la indústria alimentària, i també el sector primari (agricultura, ramaderia i pesca), han estat i són un gran motor econòmic i d’innovació, i que diversos científics han destacat en les ciències de l’estudi de la nutrició, i en són referents mundials, el Centre Català de la Nutrició i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, vinculats a l’Institut d’Estudis Catalans, van considerar necessària la publicació d’un llibre que deixés constància d’una bona part d’aquest llegat que ens identifica. L’obra està dividida en dues parts ben diferenciades. En la primera part s’explica la història de famílies o nissagues, personatges o empreses que amb la seva emprenedoria i visió de futur varen ser clau en el desenvolupament de l’agroalimentació a Catalunya. A través d’alguns exemples ben significatius, el llibre parla de quins han estat els condicionants del desenvolupament d’algunes indústries alimentàries, creadores de marques que han destacat per la seva internacionalització, la capacitat de lideratge o la innovació. En la segona part es ret homenatge a diferents científics o personatges històrics de casa nostra que han estat capdavanters en l’evolució de les ciències de l’alimentació i la nutrició, tant en aspectes bàsics com aplicats, i que han deixat petjada en el nostre país i també en l’àmbit internacional.
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: SIN CALIFICAR
Formato:
Editorial: INSTITUT D´ESTUDI CATALANS
ISBN: 978-84-99654-59-1
La producció i el consum d’aliments, i la relació que tenen amb la salut, són importants des del punt de vista econòmic i social. Conscients que al nostre país la indústria alimentària, i també el sector primari (agricultura, ramaderia i pesca), han estat i són un gran motor econòmic i d’innovació, i que diversos científics han destacat en les ciències de l’estudi de la nutrició, i en són referents mundials, el Centre Català de la Nutrició i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, vinculats a l’Institut d’Estudis Catalans, van considerar necessària la publicació d’un llibre que deixés constància d’una bona part d’aquest llegat que ens identifica. L’obra està dividida en dues parts ben diferenciades. En la primera part s’explica la història de famílies o nissagues, personatges o empreses que amb la seva emprenedoria i visió de futur varen ser clau en el desenvolupament de l’agroalimentació a Catalunya. A través d’alguns exemples ben significatius, el llibre parla de quins han estat els condicionants del desenvolupament d’algunes indústries alimentàries, creadores de marques que han destacat per la seva internacionalització, la capacitat de lideratge o la innovació. En la segona part es ret homenatge a diferents científics o personatges històrics de casa nostra que han estat capdavanters en l’evolució de les ciències de l’alimentació i la nutrició, tant en aspectes bàsics com aplicats, i que han deixat petjada en el nostre país i també en l’àmbit internacional.
Más Información
Nombre del producto Alimentació i nutrició a catalunya
Autor Salas-Salvadó, Jordi
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta