Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Aigua i energia

SKU
9788499758886
Precio especial 94,99 € Precio regular 100,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
La producció hidroelèctrica arrenca a Catalunya a finals de segle XIX i bona part d'aquelles instal·lacions pioneres encara segueixen mantenint la seva apo ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: La producció hidroelèctrica arrenca a Catalunya a finals de segle XIX i bona part d'aquelles instal·lacions pioneres encara segueixen mantenint la seva aposta industrial que respecta el medi ambient. Aquesta publicació recull d’una forma precisa i ben documentada el que ha estat la generació elèctrica catalana vinculada amb l'ús de l'aigua com a font d'energia. Està estructurada perquè el lector pugui recórrer, riu a riu, a través del text i les imatges, totes les instal·lacions que actualment donen vida industrial als nostres rius i ens aporten energia d'origen renovable. Des de les petites centrals, que es van començar a construir a les fàbriques tèxtils dels rius Llobregat o Ter, fins a les grans centrals construïdes al segle XX, totes han estat documentades, descrites i visitades per l'autor.
Autor: Alayo Manubens, Joan Carles
Año publicación: 2017
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: PAGES EDITORSMILENIO
ISBN: 978-84-9975-888-6
La producció hidroeléctrica arrenca a Catalunya a finals de segle XIX i bona part d'aquelles instal·lacions pioneres encara segueixen mantenint la seva aposta industrial que respecta el medi ambient. Aquesta publicació recull d'una forma precisa i ben documentada el que ha estat la generació eléctrica catalana vinculada amb l'ús de l'aigua com a font d'energia. Está estructurada perqué el lector pugui recórrer, riu a riu, a través del text i les imatges, totes les instal·lacions que actualment donen vida industrial als nostres rius i ens aporten energia d'origen renovable. Des de les petites centrals, que es van comenÇar a construir a les fábriques téxtils dels rius Llobregat o Ter, fins a les grans centrals construïdes al segle XX, totes han estat documentades, descrites i visitades per l'autor.
Más Información
Nombre del producto Aigua i energia
Autor Alayo Manubens, Joan Carles
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta