Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa | Seguimiento de pedidos

Felicos

SKU
9788466423311
EBOOK
Felicos
10,39 €

Consultando disponibilidad...Autor: Elsa Punset

Editorial: Columna CAT

Publicado: 2017

Tipo: epub

Idioma: Catalán

Protección: acs4

Libros llevados a la pantalla Libros de feminismo Libros sobre Japón

En cinc segons. En dues hores. Tota la vida. A l’antiga Xina. A Londres. Amb el teu fill. En soledat. En vaixell. Passejant. De nit. De dia. En qualsevol moment. La felicitat, a la teva manera.

La felicitat és fonamental per a la teva salut mental, física i emocional. Aquestes pàgines són una invitació a endinsar-nos en la seva recerca i en la seva conquesta. Una fantàstica barreja entre inspiració i  coneixement ens apropa a la felicitat a través d’un gran viatge. Aquí hi conviuen, sense fronteres, eines, rutines, gestos, intuïcions i pistes de tot el món i de tots els temps que et conviden a deixar enrere les ferides, a ballar amb el caos, a pensar en les desgràcies com penses en les onades del mar, a comprendre que estàs fet d’estrelles o a plantar arbres... Una saviesa al nostre abast que celebra l’aventura de viure arreu del món.

En aquest llibre hi trobaràs el llegat d’antics filòsofs grecs i xinesos, d’alquimistes màgics, de poetes i científics, a més dels testimonis quotidians i valents de lectors anònims. Una selecció inspiradora de vides apassionades a la recerca de la felicitat.

Feliços és un llibre obert i vital que ens convida a fer un viatge únic i ens dóna mil i una possibilitats perquè cadascú trobi el seu propi camí.

Más Información
Nombre del producto Felicos
Autor ELSA PUNSET
Ebook No
Libranda
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta