Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa
Joan casals

Joan casals

SKU
9788412024470
Precio especial 34,21 € Precio regular 36,00 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquest és un viatge per la història artística i la trajectòria personal de Joan Casals (Tarragona, 1945 - Reus, 2011). El llibre ofereix una visió global i ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquest és un viatge per la història artística i la trajectòria personal de Joan Casals (Tarragona, 1945 - Reus, 2011). El llibre ofereix una visió global i, alhora, detallada del recorregut creatiu i vital de l'artista tarragoní, i ajuda a comprendre la seva influència, la seva activitat pedagògica i el seu pensament poètic. En les seves creacions treballa en diferents suports, com ara el cartró o la pedra, barrejant signes i símbols amb grafisme, i aconsegueix una obra suggeridora amb reminiscències orientals i del món grecoromà.
Autor: Figueres i Milà, Abel
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: VIENA EDITORIALS SL
ISBN: 978-84-120244-7-0
Aquest és un viatge per la història artística i la trajectòria personal de Joan Casals (Tarragona, 1945 í Reus, 2011). El llibre ofereix una visió global i, alhora, detallada del recorregut creatiu i vital de l'artista tarragoní, i ajuda a comprendre la seva influència, la seva activitat pedagògica i el seu pensament poètic. En les seves creacions treballa en diferents suports, com ara el cartró o la pedra, barrejant signes i símbols amb grafisme, i aconsegueix una obra suggeridora amb reminiscències orientals i del món grecoromà.
Más Información
Nombre del producto Joan casals
Autor Figueres i Milà, Abel
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta