Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Molta terra catalana a l'havana (vol. ii)

SKU
9788417660505
Precio especial 22,81 € Precio regular 24,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Aquesta obra de divulgació històrica posa de relleu la importància de l’emigració catalana a l’Havana en el període que abraça de primers del segle xi ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Aquesta obra de divulgació històrica posa de relleu la importància de l’emigració catalana a l’Havana en el període que abraça de primers del segle xix fins als anys trenta del segle xx, a partir de l’estudi del patrimoni material ‒en molts casos desconegut‒ que els catalans hi van deixar. L’obra, presentada en dos volums, ressegueix la petja dels catalans a la capital de Cuba a partir de 121 relats històrics dedicats a descriure la vida i peripècies de persones i empreses, endreçats en vint capítols, corresponents a l’activitat professional dels immigrants. Cada relat es completa amb fotos actuals que identifiquen i situen en el mapa els elements arquitectònics que han perdurat. Com a complements indispensables, l’obra compta amb una àmplia introducció històrica i un complet índex onomàstic i empresarial.
Autor: Torné i Pinyol, Josep Maria
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: EDITORIAL GREGAL
ISBN: 978-84-17660-50-5
Aquesta obra de divulgació històrica posa de relleu la importància de l’emigració catalana a l’Havana en el període que abraça de primers del segle xix fins als anys trenta del segle xx, a partir de l’estudi del patrimoni material ‒en molts casos desconegut‒ que els catalans hi van deixar. L’obra, presentada en dos volums, ressegueix la petja dels catalans a la capital de Cuba a partir de 121 relats històrics dedicats a descriure la vida i peripècies de persones i empreses, endreçats en vint capítols, corresponents a l’activitat professional dels immigrants. Cada relat es completa amb fotos actuals que identifiquen i situen en el mapa els elements arquitectònics que han perdurat. Com a complements indispensables, l’obra compta amb una àmplia introducció històrica i un complet índex onomàstic i empresarial.
Más Información
Nombre del producto Molta terra catalana a l'havana (vol. ii)
Autor Torné i Pinyol, Josep Maria
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta