Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

4171

SKU
9788466134163
Precio especial 9,45 € Precio regular 9,95 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Any 4171. Catalunya forma part d'una confederació d'estats independents. És el dia 12 d'agost, i l'Ilka es desperta al seu mòdul de son individual. El tatua ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Any 4171. Catalunya forma part d'una confederació d'estats independents. És el dia 12 d'agost, i l'Ilka es desperta al seu mòdul de son individual. El tatuatge intel·ligent del canell li anuncia que, pels seus setze anys, ha rebut el regal d'aniversari que feia tant de temps que desitjava: un viatge en el temps que la treurà, per una hora, del món fred i asèptic en el que viu i la durà a descobrir el passat. Però un acte de sabotatge d'un grup antisistema cambia el seu destí i la transporta molt més enrere en el temps del que permet el govern: l'Ilka cau a Barcelona l'agost de 1714, en uns dies on els habitants d'una ciutat assetjada i en flames lluiten per la seva supervivència i la seva llibertat. Sense cap possibilitat de retornar al seu temps d'origen, l'Ilka viu atrapada en l'infern del setge..... on l'esperen moltes sorpreses. Entre elles, enamorar-se per primer cop a la seva vida. Una situació molt perillosa: qualsevol interacció amb el món de fora pot canviar el curs de la història.
Autor:
Año publicación: 2014
Audiencia: INFANTIL HASTA 12 AÑOS
Formato:
Editorial: CRUILLA
ISBN: 978-84-661-3416-3
Any 4171. Catalunya forma part d'una confederació d'estats independents. Es el dia 12 d'agost, i l'Ilka es desperta al seu módul de son individual. El tatuatge intel·ligent del canell li anuncia que, pels seus setze anys, ha rebut el regal d'aniversari que feia tant de temps que desitjava: un viatge en el temps que la treurá, per una hora, del món fred i aséptic en el que viu i la durá a descobrir el passat. Peró un acte de sabotatge d'un grup antisistema cambia el seu destí i la transporta molt més enrere en el temps del que permet el govern: l'Ilka cau a Barcelona l'agost de 1714, en uns dies on els habitants d'una ciutat assetjada i en flames lluiten per la seva supervivéncia i la seva llibertat. Sense cap possibilitat de retornar al seu temps d'origen, l'Ilka viu atrapada en l'infern del setge..... on l'esperen moltes sorpreses. Entre elles, enamorar-se per primer cop a la seva vida. Una situació molt perillosa: qualsevol interacció amb el món de fora pot canviar el curs de la história.
Más Información
Nombre del producto 4171
Autor Miralles, Francesc
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta