Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

De dalt a baix. a1/a2

SKU
9788490267493
Precio especial 28,45 € Precio regular 29,95 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
PREPARA'T PER A LES PROVES DE LA JQCV Amb recursos sonors i solucions descarregables Adequat a les noves proves de la JQCV Basat en el marc Europeu Comú de Ref...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: PREPARA'T PER A LES PROVES DE LA JQCV Amb recursos sonors i solucions descarregables Adequat a les noves proves de la JQCV Basat en el marc Europeu Comú de Referència Díhuit unitats que treballen la llengua oral i la llengua escrita. Explicacions breus i didàctiques, i activitats engrescadores per a millorar la competència comunicativa dels aprenents.  Aprenentatge per tasques, és a dir, amb la pràctica interactiva de la llengua en situacions comunicatives versemblants.  Treball de la fonètica i l'ortografia amb el suport d'àudios, activitats escrites i exercicis de dicció i discriminació.  Continguts de morfologia i sintaxi treballats en contextos diversos.  Importància del vocabulari per a ampliar la competència lingüística de l'aprenent.  
Autor: AA VV
Año publicación: 2017
Audiencia: SIN CALIFICAR
Formato:
Editorial: BROMERA EDICIONS
ISBN: 978-84-902674-9-3
Vint-i-set unitats que presenten diverses situacions quotidianes en què es pot trobar un parlant poc experimentat.?Cada unitat consta de quatre pàgines, amb nombroses pràctiques orals i escrites, i amb l'entrada dosificada de la gramàtica. Inclou un repàs de continguts cada tres unitats.?Se centra prioritàriament en el registre oral de la llengua en situacions comunicatives realistes i quotidianes.?La fonètica i l'ortografia es treballen de manera paral·lela amb àudios i activitats escrites.?Els continguts de morfologia i sintaxi necessaris per a dur a terme cada tasca es practiquen al llarg de les unitats.
Más Información
Nombre del producto De dalt a baix. a1/a2
Autor AA VV
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta