Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

100 jocs per fer a casa amb els teus fills

SKU
9788490348420
Precio especial 13,49 € Precio regular 14,20 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
En aquest llibre hi trobareu 100 jocs per fer amb els fills que es poden dur a terme sense sortir de casa, i que desperten la imaginació i l'enginy des del pri ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: En aquest llibre hi trobareu 100 jocs per fer amb els fills que es poden dur a terme sense sortir de casa, i que desperten la imaginació i l'enginy des del primer moment, i també l'esperit aventurer i lliure. Són activitats participatives que suposen un punt de trobada entre pares i fills, amb predomini dels objectius col·lectius i de la convivència per sobre de les metes individuals. La tria opta per la recuperació del joc tradicional, pel joc en equip, per la companyonia i per la sostenibilitat de jocs confeccionats amb pocs materials, que no suposen una despesa material. Podreu jugar amb paper i llapis, amb baldufes, xapes o bales, amb cartes, amb paraules o amb un tauler, a observar i endevinar o a parar atenció, entre moltes altres opcions. Són jocs molt imaginatius que us permetran passar una bona estona sense sortir de casa, ideals per als dies plujosos. "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: COSSETANIA EDICIONS
ISBN: 978-84-9034-842-0
En aquest llibre hi trobareu 100 jocs per fer amb els fills que es poden dur a terme sense sortir de casa, i que desperten la imaginació i l'enginy des del primer moment, i també l'esperit aventurer i lliure. Són activitats participatives que suposen un punt de trobada entre pares i fills, amb predomini dels objectius col·lectius i de la convivéncia per sobre de les metes individuals. La tria opta per la recuperació del joc tradicional, pel joc en equip, per la companyonia i per la sostenibilitat de jocs confeccionats amb pocs materials, que no suposen una despesa material. Podreu jugar amb paper i llapis, amb baldufes, xapes o bales, amb cartes, amb paraules o amb un tauler, a observar i endevinar o a parar atenció, entre moltes altres opcions. Són jocs molt imaginatius que us permetran passar una bona estona sense sortir de casa, ideals per als dies plujosos.
Más Información
Nombre del producto 100 jocs per fer a casa amb els teus fills
Autor Assens Borda, Montse
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta