Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Per què unes botigues venen i altres no en l'era digital

SKU
9788494904141
Precio especial 19,00 € Precio regular 20,00 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Luis Lara (Madrid, 1970) és llicenciat en Empresarials i en Dret (E-3) per ICADE (Universitat Pontifícia de Comillas) i ha cursat un PDD a ESADE i el PDG a IE ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Luis Lara (Madrid, 1970) és llicenciat en Empresarials i en Dret (E-3) per ICADE (Universitat Pontifícia de Comillas) i ha cursat un PDD a ESADE i el PDG a IESE. Porta més de 25 anys en el retail, ha ocupat responsabilitats executives en Marks & Spencer, The Walt Disney Co, Inditex o Pronovias. Ha residit a diverses ciutats i viatjat a més de 55 països per fer anàlisi de mercats. Actualment és soci-director de Retalent, empresa de consultoria d'estratègia i operacions de retail. Compagina la seva activitat de consultoria amb la de professor associat a ISEM Fashion Business School (Universitat de Navarra) i és professor col·laborador a ESADE, IE i Centro Villanueva. Segueix-lo a Twitter (@retalent), LinkedIn i a www.re-talent.com.
Autor: Lara Arias, Luis
Año publicación: 2018
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: LIBROS DE CABECERA
ISBN: 978-84-949041-4-1
Per qué unes botigues venen i d'altres no en l'era digital és un llibre pensat per preparar als lectors davant dels canvis radicals que estan succeint en el sector del retail. En els darrers anys hi ha hagut grans transformacions: consolidació de la digitalització, ajust del número i tipologia de les botigues físiques, llanÇament de nous models de negoci i potenciació de la omnicanalitat. Luis Lara i Jordi Mas, destacats experts en retail amb experiéncia local i internacional, ens ofereixen una completa obra, en la qual desenvolupen un apassionant relat sobre l'actualitat del retail i les tendéncies del que passará en els propers anys, uns capítols centrats en la gestió del punt de venda i un capítol final dedicat als gurus del retail, el seu Hall of Fame particular, que constitueix un auténtic máster accelerat de retail. Aquesta obra compta, a més, amb dos annexos que seran molt práctics per als professionals del retail: els 50 indicadors de gestió més destacats (KPI) i un glossari amb els termes més comuns utilitzats en el món del retail. En definitiva, aquest llibre pretén ajudar a empresaris, directius, emprenedors i estudiants del sector a entendre millor el funcionament del retail actual i del futur, i prepararílos per a gestionar les grans transformacions que s'han de produir.
Más Información
Nombre del producto Per què unes botigues venen i altres no en l'era digital
Autor Lara Arias, Luis
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta