Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Química per a l'enginyeria

SKU
9788498807318
Precio especial 31,82 € Precio regular 33,50 €
¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per a ser un bon professional. La col·lecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns ...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per a ser un bon professional. La col·lecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns materials de conceptes bàsics de les matèries inicials d'enginyeria i d'arquitectura de la UPC. D'una manera dinàmica i entenedora, pretén fer progressar l'estudiant pas a pas en els coneixements bàsics de la matèria que s'imparteix al primer curs, amb un sistema progressiu de teoria, problemes i exercicis proposats. També vol ser un instrument valuós per a tots aquells alumnes que hagin oblidat o que no han assolit, per raó del camí curricular que han escollit, els coneixements conceptuals bàsics per a comprendre i seguir el curs que inicien.
Autor:
Año publicación: 2019
Audiencia: TEXTOS
Formato:
Editorial: UNIVERSITAT POLITECNICA DE CATALUNYA
ISBN: 978-84-9880-731-8
Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per a ser un bon professional. La col·lecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns materials de conceptes bàsics de les matèries inicials d'enginyeria i d'arquitectura de la UPC. D'una manera dinàmica i entenedora, pretén fer progressar l'estudiant pas a pas en els coneixements bàsics de la matèria que s'imparteix al primer curs, amb un sistema progressiu de teoria, problemes i exercicis proposats. També vol ser un instrument valuós per a tots aquells alumnes que hagin oblidat o que no han assolit, per raó del camí curricular que han escollit, els coneixements conceptuals bàsics per a comprendre i seguir el curs que inicien.
Más Información
Nombre del producto Química per a l'enginyeria
Autor Puig Mayolas, LLorenç
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta