Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa

Endevinautes. viatge a través del temps

SKU
9788499743295
Precio especial 15,15 € Precio regular 15,95 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

¿Quieres comprar este producto después?
Añadir a deseados
Els endevinautes tornen a la Terra. Aquest cop, el nostre extraterrestre preferit, en Dani Vinalla, torna a la cerca d'un grup de trapelles marcianets que han m...
Novedades literarias Literatura juvenil Cómic y manga

Detalles

Descripción: Els endevinautes tornen a la Terra. Aquest cop, el nostre extraterrestre preferit, en Dani Vinalla, torna a la cerca d'un grup de trapelles marcianets que han manllevat una màquina del temps i viatgen a alguns dels moments més importants de la història de la humanitat. Aquest llibre amaga més de 50 endevinalles i un joc que els nens hauran de resoldre perquè en Dani Vinalla i els seus amics puguin tornar a Mart. La diversió està assegurada amb els preciosos dibuixos de Màriam Ben-Arab i els seus mil detalls, i les endevinalles que planteja Marcelo Mazzanti.
Autor: Mazzanti Castrillejo, Marcelo-Eduardo
Año publicación: 2019
Audiencia: GENERAL
Formato:
Editorial: VOX
ISBN: 978-84-9974-329-5
Els endevinautes tornen a la Terra. Aquest cop, el nostre extraterrestre preferit, en Dani Vinalla, torna a la cerca d'un grup de trapelles marcianets que han manllevat una màquina del temps i viatgen a alguns dels moments més importants de la història de la humanitat.
Aquest llibre amaga més de 50 endevinalles i un joc que els nens hauran de resoldre perquè en Dani Vinalla i els seus amics puguin tornar a Mart.
La diversió està assegurada amb els preciosos dibuixos de Màriam Ben-Arab i els seus mil detalls, i les endevinalles que planteja Marcelo Mazzanti.
Más Información
Nombre del producto Endevinautes. viatge a través del temps
Autor Mazzanti Castrillejo, Marcelo-Eduardo
Ebook No
Libranda No
Cambio 7 días
Devolución 7 días
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta