Mejor Precio garantizado | Envío Gratis a partir de 20€ | Recíbelos en casa | Seguimiento de pedidos

Pares i fills

SKU
9788417868239
EBOOK
Pares i fills
8,99 €

Consultando disponibilidad...


¿Eres una institución o centro educativo?

Autor: Ivy Compton-Burnett

Editorial: Univers Llibres

Publicado: 2020

Tipo: epub

Idioma: Catalán

Protección: acs4

Novedades literarias Prosa poética Literatura juvenil

Una excel·lent demostració de la mestria tècnica d'Ivy Compton-Burnett.Una excel·lent demostració de la mestria tècnica d'Ivy Compton-Burnett.

L'Eleanor i en Fulbert Sullivan viuen amb els seus fills en una enorme casa del camp pertanyent als pares d'en Fulbert, Sir Jesse i Lady Regan. Sir Jesse envia en Fulbert, el seu únic fill, a un viatge de negocis a Amèrica del Sud. Aviat arriba la notícia de la mort d'en Fulbert, i el seu marmessor, en Ridley Cranmer, planeja un matrimoni apressat amb l'Eleanor. Però de veritat ha mort en Fulbert? I quin és el misteri que envolta els Marlow, que en una relativa pobresa viuen al costat de la gran propietat de la família?

Farcit d'escenes divertides i un final rodó, Pares i fills és la introducció perfecta a l'univers narratiu de l'autora: un món tancat d'intenses relacions familiars, un retrat de la classe alta victoriana tardana, diàlegs que descobreixen una normalitat no parlada i, en ocasions, impensable, revelacions fosques que sorgeixen de diàlegs d'una gran subtilesa.

«Ivy Compton-Burnett és el màxim exponent de novel·lista anglès, també la més singular i provocadora». Giorgio Manganelli

«Ivy Compton-Burnett i Evelyn Waugh són escriptores que no necessiten estar de moda, i que dominen com ningú l'art de sobreentendre a l'anglesa. Educades i ferotges, subtils i consistents, de diversió assegurada. No es pot demanar més». Carlos Pujol

Más Información
Nombre del producto Pares i fills
Autor Ivy Compton-Burnett
Ebook No
Libranda
Solo usuarios registrados pueden escribir comentarios. Por favor, iniciar sesión o crear una cuenta